Uw makelaar in Marbella
Wij zijn geopend: ma - vr 9:00 - 17:30, za 10:00 - 15:00 Inloggen Properties for Sale in Marbella
Telefonisch (+34) 644 89 25 33
Bezoek ons kantoor Urb. Marbella Real 27, 29600 Marbella

Diensten

Makelaar van koopwoningen, villa's en appartementen. Wij zijn gespecialiseerd in een persoonlijke benadering bij het kopen van woningen in Spanje

Koopwoningen in Marbella en omgeving

Wij zijn een van de grootste onroerend goed makelaars in de omgeving van Marbella, wij zoeken elke dag naar de beste en goedkoopste woningen aan de Costa del Sol.

Wij zijn de Nederlandstalige makelaar in Marbella en gespecialiseerd in een persoonlijke benadering bij het kopen en verkopen van woningen in Spanje. Deze persoonlijke aanpak is zeer belangrijk voor ons, en daarom geven wij u de volle 100% aandacht die u nodig heeft bij het nemen van beslissingen op de Spaanse woningmarkt.

De Nederlandse makelaar met jarenlange ervaring

Wij zijn ervan overtuigd dat met onze ervaring van vele jaren in Marbella en omgeving, wij een zeer brede expertise op ons vakgebied hebben opgebouwd.

Marbella Vastgoed maakt gebruik van het grootste onroerend goed netwerk aan de Costa del Sol, daarom zijn we in staat, op basis van uw wensen, een selectie uit het totale aanbod van koopwoningen aan de Costa del Sol te maken.

Woning zoekopdracht?

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een zogeheten zoekopdracht. Laat het ons weten als u op zoek bent naar bijvoorbeeld een villa of een luxe appartement in Marbella en omgeving, en wij helpen u zoeken.

Wij werken dagelijks aan de inventarisatie van de markt, wij weten daardoor wat er binnenkort te koop komt te staan en tegen welke prijs. Dit betekent dat we in staat zijn om u te informeren over vastgoed aanbiedingen die niet bekend zijn bij iedereen.

 

Koopwoningen zoeken in Marbella Uw woning verkopen?

Onze eisen voor koopwoningen

  • Max. 5 km van de kust
  • Alle vergunningen moeten aanwezig zijn
  • Het object moet onmiddellijk beschikbaar zijn
  • De woning moet beschikbaar zijn voor inspectie
  • Alle data (zoals bijv. m²) moet correct zijn
  • De woning moet te allen tijde bezocht kunnen worden, bij voorkeur met de verkoper

Uw woning in Spanje verkopen?