Uw makelaar in Marbella
Wij zijn geopend: ma - vr 9:00 - 17:30, za 10:00 - 15:00 Inloggen Properties for Sale in Marbella
Telefonisch (+34) 644 89 25 33
Bezoek ons kantoor Urb. Marbella Real 27, 29600 Marbella

Investeren in Spaans onroerend goed?

Wilt u investeren in Spaans vastgoed? De Nederlandstalige Vastgoed makelaar in Marbella legt uit waar u precies op moet letten.

Waarom juist nu investeren Spanje onroerend goed?

Al sinds 2006 (twee jaar voor de crisis) daalden de huizenprijzen aan de Costa del Sol. Dit was te wijten aan diverse oorzaken. Eind 2007 begin 2008 kwam hier de wereldwijde crisis overheen.

In de Costa del Sol daalden de huisprijzen als eerste van Europa en ze waren dan ook de voorloper in de vastgoed crisis. Logischerwijze stopt de daling dan ook het eerste aan de Costa del Sol. Op dit moment zijn de huisprijzen ongekend laag, en dalen weinig of niets meer korting ten opzichte van 2006 van 70 procent zijn dan ook geen uitzondering. Op dit moment kunt u voor ongekende prijzen appartementen en woningen kopen. En uit die ruif zochten wij voor u de allergoedkoopste.

Bankencrisis Nederland en Europa

Hoe zeker bent u van de stabiliteit van uw bank? Wat als de bank failliet gaat, kunt u dan nog bij uw (spaar)geld? Als u investeert in een (tweede) woning in Spanje, dan bent u gerust dat u een woning heeft die zijn waarde zal behouden.

Daarnaast is Spanje natuurlijk al jaren het vakantieland voor Nederlanders en Belgen. Dit biedt natuurlijk volop kansen om uw woning eventueel te verhuren.

Marbinvest

Marbinvest belegt met succes in villa's en appartement complexen in Zuid Spanje. Voor de aankoop en ontwikkeling van Spaans onroerend goed geeft Marbinvest obligaties uit.

Marbinvest is een betrouwbare partner gebleken en daarom zijn wij ook trots op de onze samenwerking. Marbinvest biedt nu een obligatie aan, met een jaarlijks rendement van maar liefst 6.2%. Heeft u interesse om te investeren in Spaans onroerend goed? Neem dan een kijkje op de website van Marbinvest.

www.marbinvest.com

Marbinvest beleggen in Spaans vastgoed